woensdag 21 mei 2014

My addiction for Pretty Little Lairs

"You're gone and I'm so over missing you" - Hanna Marin
Emily, Hanna, Aria en Spencer.
In mijn vrij-tijd kijk ik graag naar een serie genaamd Pretty Little Lairs (PLL). Het is een serie die je op ABC Family kan kijken of op Netfix of gewoon online. Het is een erg spannende serie en je word er echt in getrokken. Het eerste seizoen is nog niet heel spannend, maar het word echt opgebouwd. Als je deze serie nog niet kent dan moet je als je een keer niks te doen hebt echt een keer gaan kijken. Het is ook voor jongens. Mijn vriend wou er eerst niks vanaf weten, maar nu is hij ook al "verslaafd". 

De serie is nu op dit moment even gestopt omdat seizoen 4 klaar is. Een seizoen is tussen de 22 en 25 afleveringen en duren circa 42 minuten. Er zijn op dit moment 96 afleveringen. Er zijn ook specials                                                                         zoals de Halloween specials die zijn nog spannender dan                                                                                           de gewone afleveringen.

Een dreig bericht van -A.
Pretty Little Lairs gaat over 5 vriendinnen die een logeerpartijtje hebben, Aria Montgomery, 
Spencer Hastings, Hanna Marin, Emily Fields en Alison DiLaurentis. Tijdens de nacht van het logeerpartijtje verdwijnt een van de meisjes, genaamd Alison. 
Door de verdwijning van Alison dreigt het groepje uit elkaar te vallen. Na een jaar van de verdwijning van de jonge Alison komt het groepje weer bijeen. 
Als de meisjes weer bijeen zijn worden ze stuk voor stuk door iemand genaamd -A lastig gevallen. -A weet alle geheimen van de meisjes die niemand weet en dreigt hun door het aan iedereen of aan de persoon te vertellen waar het om draait. Het rare is dat alleen Alison die geheimen wist van de meisjes. Zou Alison dan -A zijn? Maar dat kan niet want doden kunnen niet chanteren.....

Wil jij weten hoe het afloopt? Dan zou ik maar snel gaan kijken. 

2 opmerkingen: